«Καινοτομία και νέο brand για άλλη μία φορά από τον όμιλο Πανά»


#athensrevival

Από φέτος το ωραιότερο θέατρο της χώρας στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας, το City Link, απέκτησε ένα καινούργιο χώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Tο όνομα του είναι “Foyer” και βρίσκεται στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς. Οι δύο μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες με τις περίτεχνες μπρούτζινες κουπαστές οδηγούν στο Foyer, τον ψηλοτάβανο επιβλητικόχώρο, που μεταμορφώθηκε υπό την επιμέλεια της σκηνογράφου Εύας Νάθενα.

Μοναδικά art deco vintage έπιπλα, ειδικές κατασκευές, υπέροχοι βελούδινοι καναπέδες καισεπαρέ, σκηνογραφικοί φωτισμοί και ένα πελώριο μπαρ – έργο τέχνης είναι τα στοιχεία που δεσπόζουν στο χώρο.

Το Foyer προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας snacks, spirits & beverages στους επισκέπτες τουθεάτρου Παλλάς, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει private events, εταιρικά meetings και παρουσιάσεις καθώς παρέχει άπλετο φυσικό φως ημέρας, με δυνατότητα για εκδηλώσεις 180 καθιστών και 400 όρθιων ατόμων.

H Panas Sophisticated Hospitality με αυτή την καινοτόμα ιδέα φέρνει τον αέρα του ευρωπαϊκού service στον χώρο του θεάτρου, με στόχο την ολοκλήρωση της ποιοτικής αναβάθμισης που συντελείται τα τελευταία χρόνια στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας,το City Link. Το Foyer είναι μία φυσική συνέχεια στα ήδη καθιερωμένα brands της Panas group, Zonars, City Bistro, και Bar de Theatre.

Foyer in Daylight

Foyer at Night